Vloersticker

Alle Producten
Alle 
Materialen

Vloerstickers

Een van de vele vormen van reclame zijn vloerstickers. Vloerreclame valt ontzettend op en is dus een ideale manier om uw boodschap onder de aandacht te brengen.
Vloerstickers zijn een origineel en opvallend product ter ondersteuning van uw winkelacties, productpresentatie, beursactie of voor andere vormen van reclame. Laat bij Dartli Print & Repro prachtige vloerstickers printen voor uw reclameboodschap op de vloer. De ideale eyecatcher voor in de winkel!
vloersstikcer, vloer, sticker, reclame, zelfklevend, groot, contourgenedne, vorm, a,sterdam, printen, amersfoort, almere

Een speciale antislip laag

U kunt bij Dartli Print & Repro uw vloersticker in contour laten uitsnijden. Dit maakt de vloersticker extra origineel. De sticker wordt dan precies uitgesneden naar uw wens. De vloerstickers zijn voorzien van een speciale antislip laag, zodat mensen niet zullen uitglijden. De stickers zijn voornamelijk voor binnen gebruik.
Ze hebben een garantie van drie tot zes maanden, dus u heeft lang plezier van de stickers. Onze slijtvaste zelfklevende vloerstickers zijn heel duurzaam en makkelijk schoon te houden. Ook de bedrukking kan volledig naar uw wens, de stickers kunnen full color bedrukt worden.

Specificaties vloerstickers

3 – 6 maanden houdbaar
Makkelijk schoon te maken
Antislip laag
Antikras laag
Geen lijmresten

Niet geschikt voor buitengebruik

De vloerstickers zijn niet geschikt voor buitengebruik of gebruik op een oneffen ondergrond. Verder zit er onder de sticker een speciale lijm, waardoor deze makkelijk te verwijderen is zonder dat er lijmresten achterblijven. Tevens zijn de stickers niet doorschijnend.

Wij helpen u

Voor contour snijden, dient het bestand worden aangeleverd volgens de aanleverspecificaties, vraag hier gerust naar, wij helpen u er graag mee.
Let op bij het gebruik van deze stickers op marmeren en natuurstenen vloeren, deze vloeren kunnen namelijk snel een kleurverschil vertonen. Het formaat van de sticker kan maximaal 122 cm breed zijn en oneindig in de lengte.
vloersticker, pijl, hartje, vorm, gesneden, printen, vloersticker makern, vloerdecoratie, kinderkamer, bruiloft,
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official