Bereikbaar

Snel en gemakkelijk te vinden, parkeerplaats genoeg. Altijd een open deur, een kop koffie, advies of snel en doelmatig geholpen worden. Dat is Dartli.

Amsterdam en Amersfoort 

Met vestigingen in Amsterdam en Amersfoort zitten we voor regionale relaties fysiek dichtbij. Maar dat is niet wat we ermee bedoelen. Dichtbij betekent voor ons: betrokken, aanspreekbaar, persoonlijk. Dat is wie we willen zijn en dat is wat we zijn. Kom gerust even langs, we helpen u graag!

Filiaal Amsterdam

Schrijf een review
Dartli Amsterdam is gemakkelijk te bereiken. Vanaf de A10, neemt u afslag Zeeburg (S114), we zitten in het eerste pand rechts naast de brug naar IJburg (in de volksmond ook wel de BH-brug genoemd). Ook met het openbaar vervoer zijn we makkelijk bereikbaar: tram 26, halte Steigereiland. We hebben een eigen entree en een eigen gratis parkeerplaats.
Adres en contact gegevens:
+31 (0)20 615 83 51
amsterdam@dartli.nl
Moezelhavenweg 4 1043 AM
Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag
8.30 – 17.00

Filiaal Amersfoort

Schrijf een review
Vestiging Amersfoort bevindt zich op industrieterrein de Isselt, aan de Noordkant van Amersfoort. Vanaf de A1, afslag Bunschoten-Spakenburg/Amersfoort zijn wij zeer gemakkelijk te bereiken. Achter het gebouw “Yellowstones” is een groot parkeerterrein, hier kunt u gratis parkeren. We hebben aan de achterkant ook een eigen ingang. Dus kom. gerust even langs.
Adres en contact gegevens:
+31 (0)33 463 77 07
amersfoort@dartli.nl
Nijverheidsweg-Noord 60-67
3812 PM Amersfoort
Openingstijden:
maandag tot en met vrijdag
8.30 – 17.00
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markercogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official