UNIEK TRANSPORT FLATBEDPRINTER

Hij is geplaatst! Bij Dartli Repro op IJburg, de nieuwe machine! Niets bijzonders, of toch wel?

Deze machine, een Arizona 318 GT, kan niet gewoon door de deur. Het formaat van deze flatbedprinter is 3,05 x 2,5 meter. Om de machine te plaatsen wordt er een unieke (er is er maar één van op de wereld) kantelwagen vanuit Amerika ingevlogen, de zgn. TILT ’N GO. De TILT ‘N GO is speciaal ontworpen en gemaakt om deze grote en loodzware printer te verhuizen. Het heeft even geduurd voor de TILT ’N GO in Nederland was, maar woensdag is eindelijk de Arizona geplaatst op de Dartli vestiging aan de Pedro de Medinalaan, ook wel bekend als de Designstrip.

Onderstaand een filmpje van de plaatsing.

De Océ Arizona printerserie is een uitzonderlijke technologische ontwikkeling vanwege exceptionele beeldkwaliteit en het direct printen op zowel plaatmateriaal als flexibele media (materiaal op de rol). Deze UV gebaseerde printerserie maakt nieuwe toepassingen mogelijk, zoals het direct printen van beelden met fotokwaliteit op nagenoeg elk denkbaar type materiaal, zoals steen, karton, plastic, metaal en hout. De inkt is UV bestendig en kan daarom ook gebruikt worden voor buitentoepassingen.

Met deze machine vergroot Dartli Repro zijn mogelijkheden enorm. Dartli Repro is al meer dan 40 jaar de specialist in alle soorten prints en kopieën. Met vier vestigingen in de randstad (Amsterdam, Almere en Amersfoort) is Dartli flexibel en hebben ze snelle levertijden.

Printen in kleur is al een lang een onderdeel van het pakket, maar met de nieuwe machine kunnen ze groter en op bijna alle materialen printen, denk daarbij ook aan deuren, plafondplaten, reclameborden, etc.

 

Contact:

Joke Beukers, Joke@dartli.nl, 020-4160487.

Arjan van der Wielen, Arjan@dartli.nl, 020-4160487

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official