Uitbreiding Filiaal Amersfoort met een flatbedprinter

Sinds kort staat er ook een flatbedprinter in Amersfoort bij Dartli Print en Repro. Een welkome aanvulling op de flatbedprinter van Dartli Amsterdam!

Een flatbedprinter of vlakbedprinter kan op (dik) plaatmateriaal (rigide) printen. Dit zorgt voor ontelbaar veel mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan: forex, aluminium, hout, spaanplaat, reboard, display karton, plastic en plexiglas. Maar ook tegels, canvas, rubber en glas behoren tot de mogelijkheden. Ideaal voor presentatiematerialen, borden, lifesize poppen en bijvoorbeeld uw foto voor aan de muur.

De printer kan dubbelzijdig printen en heeft een witoptie, dat wil zeggen: er kan optioneel met witte inkt geprint worden. Dit wordt vaak op donker materiaal gebruikt, zodat het wit in de afbeelding zichtbaar wordt.

De sterke inkt zorgt ervoor dat de output ook buiten toegepast kan worden. We kunnen op plaatmateriaal, (deuren, plafondplaten, naamplaatjes), maar ook vanaf de rol, denk aan canvas, papier, etc. Het maximale formaat voor het plaatmateriaal is 2,50 meter bij 1,25 meter bij 4,8 cm dikte.

Meer weten? We maken graag een aanbod op maat!

De vloersticker hebben we natuurlijk ook zelf gemaakt 😉 

Uitbreiding Filiaal Amersfoort met een flatbedprinter 1

Onderstaande video geeft een goede impressie!

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official