Uitbreiding Filiaal Amersfoort met een flatbedprinter

Sinds kort staat er ook een flatbedprinter in Amersfoort bij Dartli Print en Repro. Een welkome aanvulling op de flatbedprinter van Dartli Amsterdam!

Een flatbedprinter of vlakbedprinter kan op (dik) plaatmateriaal (rigide) printen. Dit zorgt voor ontelbaar veel mogelijkheden! Denk bijvoorbeeld aan: forex, aluminium, hout, spaanplaat, reboard, display karton, plastic en plexiglas. Maar ook tegels, canvas, rubber en glas behoren tot de mogelijkheden. Ideaal voor presentatiematerialen, borden, lifesize poppen en bijvoorbeeld uw foto voor aan de muur.

De printer kan dubbelzijdig printen en heeft een witoptie, dat wil zeggen: er kan optioneel met witte inkt geprint worden. Dit wordt vaak op donker materiaal gebruikt, zodat het wit in de afbeelding zichtbaar wordt.

De sterke inkt zorgt ervoor dat de output ook buiten toegepast kan worden. We kunnen op plaatmateriaal, (deuren, plafondplaten, naamplaatjes), maar ook vanaf de rol, denk aan canvas, papier, etc. Het maximale formaat voor het plaatmateriaal is 2,50 meter bij 1,25 meter bij 4,8 cm dikte.

Meer weten? We maken graag een aanbod op maat!

De vloersticker hebben we natuurlijk ook zelf gemaakt 😉 

Onderstaande video geeft een goede impressie!

Proudly powered by
Pro Dedicated
envelope-omap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official