Tyvek

Tyvek posters en bouwtekeningen onverwoestbaar

Tyvek lijkt op papier en is gewoon te beschrijven, maar scheurt niet. Het is vloeistofdicht en waterdampdoorlatend, knipbaar en snijdbaar. Het is een synthetisch materiaal dat bestaat uit vezels van HDPE (hoge-dichtheid-polyetheen).

Op Tyvek wordt geprint met waterbestendige inkt, in zwart/wit of in kleur. De printkwaliteit is uitstekend. Details en fijne lijnen zijn haarscherp en kleurvlakken zijn glad en effen. Door op dit materiaal te printen is lamineren of plastificeren niet nodig. Indien gewenst worden de bouwtekeningen (gratis) gevouwen worden.

Tyvek is een synthetisch materiaal waarin de eigenschappen van stof en papier zijn gecombineerd. Het is licht en sterk; het kan niet gescheurd, maar wel geknipt worden. Tyvek rafelt niet, is wasbaar, het neemt verf goed op, er kan op genaaid worden en door verhitting vervormt het. Met tyvek is heel veel mogelijk.

Het materiaal is ook geschikt om naast bijvoorbeeld landkaarten en bouwtekeningen kleding en tassen te maken. Ook vliegers worden hiervan gemaakt,

We hebben bij Dartli de keuze uit Tyvek 75grs en 105grs, en soft Tyvek 48grs. Deze laatste voelt aan als stof, terwijl de eerste twee meer op papier lijken.

Bekijk onderstaand filmpje, dan ziet u het verschil tussen Tyvek en papier.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official