Televisie uitzending gepersonaliseerde houten kratjes

Televisie uitzending gepersonaliseerde houten kratjes

Afgelopen juli is Dartli te zien geweest in de tv-uitzending van LifeStylExperince bij RTL4. Hierbij is heel leuk in beeld gebracht hoe onze gepersonaliseerde kratjes gemaakt worden. Heb je dit gemist? Bekijk dan onderstaand filmpje:

KLIK

KLIK op onze KIKKER voor het filmpje

 

Houten kratjes met een print

Geef je fietskrat een persoonlijke touch! Leuk om cadeau te doen aan vrienden of relaties, maar ook om zelf te houden. De krat kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden: de krat staat leuk in huis als woonaccessoire of als opbergruimte én kan ook op de fiets geplaatst worden. Je fiets wordt een echte blikvanger.

Op onze webshop, www.leukkratje.nl staan een aantal standaard designs, maar er is ook mogelijkheid voor een eigen design. Denk aan bijvoorbeeld foto's en  eigen tekst. Wij helpen je graag met het ontwerp! Stuur je foto en idee naar info@leukkratje.nl en wij maken jouw kratje volledig naar wens. U ontvangt van ons een digitale proef. Eventuele aanpassingen worden gratis aangepast en wederom met proefdruk aan u gemaild. Pas na definitieve goedkeuring zullen wij de krant voor je beprinten.

Er is keuze uit:
1. Volledige beprinte kratjes, dus vier zijden.
2. Alleen een print op de voorkant van de krat.
3. Met reclame

De kratjes worden compleet geleverd, incl. tie-raps voor montage aan transportrek. Het formaat is 47 x 34 x 25 cm (lxbxh).

Nieuw is het kinderformaat: 40x30x20.

Daarnaast kunnen er wieltjes op gemonteerd en ook een bij passende deksel kan worden bijgeleverd, al dan niet beprint.

Wil je aan de gang met templates? Onder werktekeningen staat een png template voor het houten kratje, dit kunt inladen in photoshop. Wilt u liever een illustrator of indesign bestand mail ons dan en wij sturen u het sjabloon: mail ons op info@leukkratje.nl

Kijk hier voor een aantal voorbeelden.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official