Stoepborden

[vc_row][vc_column width="1/2"][vc_column_text]

Stoepborden

Bij Dartli Print & Repro maken we ook outdoor promotiemateriaal. Eén van die toepassingen zijn stoepborden, ook wel streetboarden genoemd. Een stoepbord is het perfecte product om in weer en wind reclame mee te maken. Klanten kunnen er letterlijk niet omheen! De stoepborden zijn van prachtige kwaliteit.

Door het plaatsen van een opvallend stoepbord met uw reclameboodschap of aanbieding, krijgt u veel meer aandacht en dat is natuurlijk wat u wilt.

De borden hebben twee fullcolor A1 posters en kunnen twee verschillende prints hebben; een voor de voorkant en een voor de achterkant. Daarnaast gaan de borden mee tot windkracht 6. Ze hebben een kunststof watertank, waarin 32 liter water past of 59 kg zand. De stoepborden staan daardoor zeer stevig. De hoeken van het stoepbord zijn afgerond. Dit geeft een mooie maar ook robuuste uitstraling. 's Avonds haalt u het bord eenvoudig naar binnen door de praktische wieltjes die eronder zitten.

Indien gewenst kunt u elke week  (of maand of dag) uw advertentie in het stoepbord vernieuwen. Hulp nodig bij de opmaak van uw advertentie: neem gerust contact op, onze dtp-afdeling helpt u verder.

De levertijd is twee werkdagen. Komt gerust langs op onze vestiging in Amsterdam, Amersfoort of Almere om het stoepbord te bekijken

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width="1/2"][vc_single_image image="7528" border_color="grey" img_link_target="_self" img_size="full"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][vc_column_text css=".vc_custom_1459363385544{border-color: #898989 !important;}"][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official