Rolbanners ook extra breed

 

Rolbanners Deluxe 120x200cm met cassette op hoogwaardig materiaal

Wilt u ook een mooie professionele rolbanner om uw bedrijf of product te promoten. Natuurlijk kunt u ook daarvoor bij Dartli Print & Repro terecht. De rolbanners bij Dartli zijn snel op te zetten en compact mee te nemen door het roll-up systeem in een aluminium cassette met een handige draagtas, die u erbij krijgt. Uiteraard geprint op hoogwaardig materiaal.

Ook voor het printen van onze rolbanners (banier) geldt: Dartli Print & Repro denkt met u mee. We beginnen niet klakkeloos met produceren, we luisteren eerst goed naar uw vraag. Zoeken dan naar de juiste weg en geven de banner vervolgens de aandacht die nodig is.  En dat maakt nu net het verschil in eindresultaat en uw beleving.

Onze rolbanners zijn er diverse formaten, van 80 tot een zeer opvallende 120cm breed en met verschillende cassettes. Ook kunt u kiezen voor een blockout op de achterkant en verlichting als extra accessoire om uw banner extra aandacht te geven.

Uw bestand kan worden aangeleverd in PDF op het juiste formaat. Vraag gerust naar de specificaties.

Levertijd 1-3 dagen. Informeer op een van onze vestigingen in Amsterdam, Almere of Amersfoort naar alle mogelijkheden in afmetingen en materialen. Stuur ons een e-mail voor uw bestelling, offerte of voor meer informatie.

 

Zo simpel is het:

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official