Re-Board

Alle Producten
Alle 
Materialen

Re-Board

Re-board of Honingraatkarton of Beelite
Re-board is ontzettend licht, oersterk en milieuvriendelijk. Re-board is gemaakt van kartonnen sandwichplaten en is voor vele doeleinden geschikt. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van 3D-objecten, zoals meubels, tafels en stoelen. 

Standbouwers en winkelinrichters

Maar ook voor standbouwers en winkelinrichters is Re-board een veelgebruikt basismateriaal, in onder andere displays, vrijstaande wandjes, balies en entreepoorten. Het lage gewicht en de goede stevigheid spelen hierbij een belangrijke rol.

UV flatbed printer

Het materiaal wordt altijd direct op de plaat geprint door middel van onze UV flatbed printer. Deze manier van printen zorgt altijd voor het beste resultaat. Re-board is enkel geschikt voor binnengebruik. Het is 6 en 10 mm dik en zowel enkel- als dubbelzijdig te printen. Re-board bestaat uit een bruine kraft kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt.

Contoursnijden

De sandwichpanelen zijn uitermate geschikt om in elke vorm contour te snijden. Er zijn hiermee ontzettend veel toepassingen, denk bijvoorbeeld aan doosjes, verpakkingen, levensgrote poppen. Met de contoursnijder van ZUND ProCut kan Dartli Print & Repro nu perfect op maat gesneden werk leveren. Contour snijden is het uitsnijden van een vorm langs een geprinte afbeelding.  Dit kan een simpele rechthoek of vierkant zijn, maar elke willekeurige vorm is mogelijk!
re-board, bij, materiaal, beelite, contoursnijden, honingraatkarton, amsterdam, almere, amersfoort, print, dartli
statafel van honingraatkarton

Kenmerken:

Licht en robuust
Ook voor grote, constructieve reclametoepassingen
Geschikt voor digitaal printen en zeefdruk
Uitstekende snijeigenschappen
Duurzaam, kan meermaals hergebruikt worden
FSC approved, 100 % recyclebaar

Toepassingen:

Beurzen en events
Displays
Decoratie, meubilair, partytafels
Verpakkingen
Re-board kerstboom
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightphonephone-squareplus-squarecheck-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official