Kopiëren

Gemakkelijk. Maak even een kopie. Iedereen heeft wel een kopieerapparaat en anders lukt het vaak wel met een multifunctional. Immers, een kopietje, wat is daar nou moeilijk aan?
Wanneer het niet om eenvoudig kantoorkopieer werk gaat, vormt het zelf vervaardigen van kopieën een grote valkuil van inefficiëntie voor ondernemingen. Niet opgeleide medewerkers staan soms uren met rode konen te experimenteren met kopiëren tot het juiste resultaat bereikt is.

Kopiëren met het beste resultaat

Onze teamleden beschikken over kennis, ervaring en faciliteiten om superefficiënt kopieën in alle mogelijke variaties te vervaardigen. Met een brede keuze aan formaten, papiersoorten, afwerkings- of verduurzamingstechnieken en - indien gewenst - origineel gehaald en resultaat gebracht. 

Het machinepark

Ons machinepark is veelzijdig. Natuurlijk beschikken we over A4 en A3 kopieermachines die met grote snelheid veel duplicaten in gelijkblijvende hoge kwaliteit kunnen vervaardigen. Het kan in zwart/wit, met rijke grijstinten of in schitterende kleuren. We hebben ook speciale systemen voor heel exacte kleurkopiën, bijzondere formaten en transparanten.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markercogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official