Flatbedprinter

Sinds kort staat er een flatbedprinter bij Dartli Repro. Een printer die direct print op plaatmateriaal. Maar wat kan die dan? Tja, wat kan deze niet?

Printmogelijkheden

De print mogelijkheden op een flatbedprinter  zijn ontelbaar. Zo kan er op heel veel soorten materiaal geprint worden. Denk bijv. aan: forex, aluminium, dibond, hout, spaanplaat, plastic. Maar ook tegels, canvas, rubber en plexiglas behoren tot de mogelijkheden. Zo hebben we onlangs geprint op deuren, stoeptegels, plafondplaten, cd's/dvd's en laptops.

De printer kan dubbelzijdig en heeft een witoptie, dwz er kan ook op donkermateriaal geprint worden, waarbij het wit ook zichtbaar wordt.

Na het printen kunnen we ook contoursnijden en frezen, dwz, het materiaal waarop geprint wordt, wordt in de door u gewenste vorm gesneden: rond, vierkant, losse letters, bijna alle vormen kunnen.

Verschillende materialen printen

De UV bestendige inkt zorgt ervoor dat de output ook buiten toegepast kan worden.  Deze inkt droogt door licht en bevat geen oplosmiddelen die belastend zijn voor het milieu.We kunnen op plaatmateriaal, (deuren, plafondplaten, naamplaatjes), maar ook vanaf de rol, denk aan canvas, papier, etc.. Het maximale formaat voor het plaatmateriaal is 1,25 meter bij 2,50 meter bij 4,8 cm dikte.

Meer weten, informeer gerust naar de mogelijkheden. En bekijk even onderstaand fimpje, dat geeft een goede impressie.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markercogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official