Van alle markten thuis

Dartli  Print &  Repro is van alle markten thuis. Outsourcen is een slimme manier om één of meer bedrijfsactiviteiten uit te besteden. Zeker als u kiest voor ons. Wij staan wellicht niet als medewerker op de loonlijst, maar wij stellen ons wel op als collega.

En wilt u nog ruimte besparen? Laat ons dan uw (vertrouwelijke) archief digitaliseren. Helemaal van deze tijd.

Kopieren

Kopiëren is een vak. Doe je het niet goed, dan kost het veel geld. Uitbesteden bij Dartli Print & Repro is vaak goedkoper, meestal beter en altijd gemakkelijker. Dat is Dartli.

Printen

Waarom ruimte-innemende dure printers in huis nemen? U kunt het printen makkelijk uitbesteden. Dartli is al jaren dé partij als het gaat om betaalbaar en zorgvuldig printen.

Materiaal

Bij Dartli Print & Repro is de keuze in materialen en nabewerking groot. We printen op bijna elke ondergrond en werken dat af zoals u wilt.

Digitaliseren

Digitaliseren, ofwel scannen, is vakwerk. Omdat kwaliteit en kleur, schaalbaarheid en bruikbaarheid kwaliteitsfactoren zijn die vooral door een scan worden bepaald. Dartli Print & Repro is gespecialiseerd in het digitaliseren van uw analoge documenten.

Afwerken

Afwerken kan van alles inhouden. Soms eenvoudigweg oprollen en in een deugdelijke koker beschikbaar maken. Maar het kan ook gaan om vergaren, nieten, gaten boren, verlijmen, lamineren, schoonsnijden, vouwen, inbinden etc. Net wat u wilt.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markercogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official