Printen op hout

Printen op hout

Personaliseren, de trend van nu! En dit houdt niet op bij het laten printen van een tegeltje met jouw foto en naam of persoonlijke boodschap. Printen kunnen wij nu ook op hout. Ben je op zoek naar een  origineel cadeau, dan is een print op hout echt iets voor jou! Wij printen jouw foto direct op het hout en dit geeft, door de houtnerven- en noesten een warm en uniek resultaat. Kortom, een mooie eyecatcher voor in je tuin en op het balkon, of een leuke binnenkomer bij verjaardagen of tijdens speciale aangelegenheden.

Ter inspiratie hebben wij een bureautafel beprint met een afbeelding van één van onze Hollandse meesters. In de video is hier het effect van te zien. Leuk om bijvoorbeeld eens op originele wijze te vergaderen of je kinderen hun huiswerk te laten maken met hun favoriete idool als ondergrond.

In onze filialen in Amsterdam, Amersfoort en Almere staan wij jou graag te woord en adviseren wij je hoe jouw print het beste tot uiting komt op hout. Er zijn namelijk diverse mogelijkheden om je foto op hout te laten printen. Vind je het mooi om de houtnerf door jouw foto heen te zien of wil je jouw foto strak en zonder nerf geprint hebben, maar om de foto heen nog wel de houtstructuur zien? Het is allemaal mogelijk! Wij kunnen een zogeheten ‘witlaag’ printen, wat inhoudt dat wij eerst een laag witte inkt op het hout printen en daarna de foto.

Neem gerust contact op: info@dartli.nl of bel ons 020-6158351

[ot-video type="youtube" url="http://youtu.be/-2F1B3uWwq8"]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official