Printen op Plexiglas

Printen op Plexiglas

Plexiglas
Bij Dartli Print & Repro bieden wij de mogelijkheid aan om op plexiglas te printen. Plexiglas,ook wel acrylaat glas genoemd, is licht-, weer en UV-bestendig, half zo zwaar als glas en bovendien ongeveer 30 x sterker.
Bij toepassingen op plexiglas kunt u denken aan foto’s, adresgegevens of teksten. De afbeeldingen worden met inkt aan de achterzijde geprint, heeft een haarscherpe afdrukkwaliteit en prachtige glans.

Hoogste kwaliteit
Het kunststof plexi glas is er in verschillende diktes en bevat geen extra tussenlagen. Plexiglas beschermt je foto tegen stof en krassen en je foto veroudert nietprinten op plexiglas voor een prachtig resultaat. Jouw foto op plexiglas gaat dus jaren mee. We gebruiken alleen materialen van de hoogste kwaliteit! Plexiglas is er gepolijst en ongepolijst. Daarnaast vergroot het materiaal de scherpte en diepte van de kleuren, waardoor er meer details te zien zijn. De foto oogt haarscherp, krijg een prachtig diepte-effect en kleuren komen helder en intenser over. Daarom presenteren musea en professionele fotografen hun foto’s vaak op plexiglas.

Veel toepassingsmogelijkheden
Onze plexiglas platen zijn geëxtrudeerde transparante acrylaatplaten. Deze platen hebben een hoge stijfheid en zijn bestand tegen UV- en weersinvloeden. Acrylaatplaten bieden een veiligheidsoplossing op plaatsen waar glasscherven absoluut ongewenst zijn. Plexiglas kan op allerlei manieren gebruikt worden. De toepassingen zijn bijvoorbeeld kasten en vitrines, displays, carports, overkappingen, uithangborden, lichtbakken, winkelinrichting, scheidingswanden, deurbeglazing etc. 

Grote voordelen
Plexiglas brengt veel voordelen met zich mee. Het is:

  •      licht in gewicht
  •      ten opzichte van glas: 30x sterker, 50% lichter
  •      UV- en weerbestendig
  •      hoge stijfheid
  •      schokbestendig
  •      goed bestand tegen verwering en vergeling
  •      kleurvast
  •      goede chemische resistentie
  •      mag in contact komen met voedsel

Ophangsystemen
Speciaal voor uw print op plexiglas hebben we afstandhouders van roestvrijstaal. Deze kunnen zonder problemen buiten worden gebruikt. Door gebruik van afstandhouders komt uw afbeelding iets van de wand, wat een prachtig effect geeft.

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official