Posters

Posters

Posters hangen werkelijk overal. Denk bijvoorbeeld aan weekaanbiedingen in winkels. Aan het aankondigen van evenementen en reclamecampagnes. Ze zijn onderdeel van uw POS materiaal (point of sale). Posters zijn de ideale manier om uw bedrijf, aanbieding of actie optimaal te promoten. Daarom verdienen posters aandacht! Om die reden leveren we kwaliteit.

Bij Dartli kunt u uw posters en affiches laten printen vanaf A3 tot megagroot, vanaf 1 stuks tot ontelbaar.

Vele mogelijkheden

Posters tot 160cm breed, stickers, vinyl, banners

Posters tot 160cm breed, stickers, vinyl, banners De toepassingen van posters is zeer divers.

  • Wekelijkse aanbiedingsposters voor winkeliers
  • Winkelposters & retailposters
  • Posters voor evenementen
  • Afdruk foto in posterformaat
  • Baliedisplays
  • Eigen foto op canvas
  • Festivalpromoties

Verschillende materialen en groottes

Dartli Print & Repro heeft verschillende printers en materialen ter beschikking. Daarom zijn alle opties mogelijk. Grootformaat, klein formaat, een enkele poster, grote oplagen, smal & heel breed formaat. En natuurlijk veel verschillende materialen! Papier, tyvek, karton, backlite, blue-back.

Posters 1

Daarnaast kunnen we het geheel nog afwerken met verschillende soorten laminaat. Hierdoor krijgt de poster een mooie glanzende of juist een matte uitstraling. Wilt  u uw boodschap op de grond plakken? Dan is een antisliplaminaat de oplossing. Of uw aantekeningen maken? We hebben ook whiteboard laminaat.

Elke opdracht vraagt om een eigen aanpak. Per opdracht zullen we u adviseren voor het te gebruiken materiaal en de inktsoort. Bij Dartli printen we uw poster goedkoop en snel. Bij Dartli denken we met u mee. Daardoor bieden we u de beste oplossing en output voor uw poster.

ColorWave  posterprinter

De ColorWave is een printer voor grootformaat prints op vele soorten papier. De rolbreedte is 1.07 cm en de lengte van de rol minstens 50 meter! Iedereen kan bij ons terecht voor een poster in kleur of zwart/wit. Snel en voordelig! In grote oplages, maar ook in kleine aantallen. De posters of bouwtekeningen op de ColorWave zijn op basis van een wax-techniek. Hierdoor hebben de prints een zekere watervastheid en duurzaamheid.

Nog breder met onze grootformaatprinterposters, vinyl, outdoor, extra breed, posters, amsterdam,almere, amersfoort, posters in prijs verlaagd

Voor uw nog bredere posters, banners, behang, of (zelfklevend) vinyl hebben we onze extra brede printer. Deze kan tot 160cm breed printen. De lengte wordt beperkt door de rollengte. Door het inzetten van deze printer kunnen we uw unieke afbeelding geheel naar uw wens printen. Denk daarbij ook aan behang voor huis- en kinderkamers, voor kantoorgebouwen, hotelomgevingen en winkelinterieurs. Evenals stickers voor tijdelijke of blijvende promotie en ook banners met zeilogen en elastieken.

Daarnaast printen wij ook reclameborden, rolbanners en spandoeken En ook stoeptegels, presentatieborden, reboardborden  en op vele andere soorten plaatmateriaal.

Posters 2

Mail ons voor meer informatie, info@dartli.nl, of kom de vele mogelijkheden bekijken in een van onze vestigingen. U bent van harte welkom.

Dartli Amsterdam en Amersfoort.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official