Posters, nu nog sneller en goedkoop!

Posters en technische tekeningen printer

Nieuw bij Dartli de ColorWave 650 poster printer

Deze week hebben we onze capaciteit verdubbeld door het plaatsen van een tweede ColorWave  poster printer in Amersfoort. Naast de Colorwave in Amsterdam, kunnen we nu ook deze mooie en scherpe kwaliteit leveren in Amersfoort en Almere. De ColorWave is een printer voor grootformaat prints op vele soorten papier. De rolbreedte is 1.07 cm en de lengte van de rol minstens 50 meter!

Technische (cad)tekeningen of bouwtekeningen, voor bijvoorbeeld bouwbedrijven, architecten- en ingenieursbureaus kunnen worden gescand en geprint in kleur of zwart/wit., en vervolgens gevouwen of gerold worden geleverd.

Ook communicatie- en reclamebedrijven kunnen bij ons terecht voor een poster in kleur. Snel en voordelig! In grote oplages, maar ook, omdat oplagen in kleine hoeveelheden met deze printer heel betaalbaar zijn, in kleine aantallen. We zijn uw partner voor het printen van weekaanbiedingen en –acties, al vanaf één poster. Posters voor winkelaanbiedingen, festivals, retailposters of uw mooie foto heel voordelig en snel.

De posters en bouwtekeningen op de ColorWave zijn op basis van een wax-techniek, waardoor de prints een zekere watervastheid van afdrukken en duurzaamheid hebben. Ook de keuze van de vele soorten materialen bij Dartli Print &Repro zorgt ervoor dat de mogelijkheden ontelbaar zijn.

Gewoon papier, dikker papier en ook posters op Tyvek, onverwoestbaar of op blueback voor reclame-uitingen behoren uiteraard tot de mogelijkheden.

Kom gerust langs en bekijk de mogelijkheden, of mail naar  info@dartli.nl

[ot-video type="youtube" url="https://www.youtube.com/watch?v=0CsYnHawtHE"]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official