Samenwerking Dartli Print en Repro met de Amfors Groep

Vol trots werken wij samen met de maatschappelijk verantwoorde productiebedrijf Amfors Groep.

Maatschappelijke samenwerkingen

Dartli Print en Repro is al een langere tijd bezig om zo maatschappelijk mogelijk te ondernemen. Dartli gebruikt waar mogelijk milieuvriendelijke grondstoffen en sinds 2016 aan de hand van een samenwerking met de Amfors Groep. 

Een sociale organisatie

De Amfors Groep is een sociale organisatie. Ze richten zich op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij het Amfors Productiebedrijf (onderdeel van de Amfors Groep) werken medewerkers met ervaring in de grafische sector.

Kernwaarden

De samenwerking is een logische stap. Beide bedrijven hanteren dezelfde kernwaarden: servicegericht, klantgericht en maatschappelijk bewust. Dartli en het Amfors Productiebedrijf werkten al langere tijd samen en gaan daardoor ook vol vertrouwen het partnerschap aan.

Een win-win situatie!

Dartli gaat een groot deel het printwerk verzorgen dat vanuit de klanten van de Amfors Groep binnenkomt. De nabewerking en een deel van het printen zal bij Amfors plaats (blijven) vinden. Daarnaast zal een groot deel van de nabewerking van de Dartli klanten bij Amfors worden uitgevoerd. Kortom, een win-win situatie!

Ga naar amfors groep

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightcogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official