Opvallen? Dat doe je bij Dartli - Foliedruk

Als je opzoek bent naar luxe, dan ben je hier op de goede plek. Bij Dartli wordt er sinds kort gebruikt gemaakt van foliedruk. Foliedruk is simpelweg een laagje folie dat over drukwerk wordt aangebracht.

Ga je voor opvallend?

Foliedruk geeft een unieke uitstraling. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om bepaalde letters of de afbeeldingen van de drukwerk te voorzien van een foliedruk, waardoor deze extra opvallen. Hierbij biedt Dartli drie metallic kleuren aan, namelijk goud, zilver en rood. Deze kleuren zijn ideaal om een luxe uitstraling te geven en dat past goed bij bijzondere gelegenheden.

Zeg ‘ja’ tegen foliedruk

Er zijn verschillende soorten designs waarvan foliedruk goed bij past zoals: huwelijkskaarten, bedankkaarten, geboortekaarten en nog veel meer. Zo zijn er talloze toepassingen met de kleurfolies denkbaar. Foliedruk geeft niet alleen unieke effecten, maar het is ook een milieuvriendelijk proces doordat er niet met chemicaliën gedrukt wordt.

De oplossing voor jou..

Tot slot, foliedruk is een techniek waarbij je iets extra’s toevoegt aan het drukwerk waardoor je een exclusief karakter creëert. Dartli geeft je de oplossing als je jouw drukwerk extra wilt laten schitteren.

Ben je geïnteresseerd en benieuwd naar de mogelijkheden? In dat geval staat Dartli voor je klaar! Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of vragen.

Opvallen? Dat doe je bij Dartli - Foliedruk 1

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official