Onscheurbare menukaart

onscheurbare menukaart, onscheurbaar , watervast, ingebonden, printenDe Onscheurbare Menukaart,
de oplossing voor iedere horecaondernemer!

Een droom voor iedere horecaondernemer: de onscheurbare menukaart. Een menukaart die altijd netjes blijft. Dat is mogelijk! Er bestaat materiaal dat niet kan scheuren en kreukvrij is: helder witte polyester film. Dit materiaal is perfect om jouw menukaart op af te drukken. Het maakt lamineren overbodig.

Deze menukaarten zijn olie- en vetbestendig, watervast, onkreukbaar, onscheurbaar, makkelijk afneembaar en krijgen geen lelijke hoekjes en gaan dus heel lang mee.

De menukaart, of ieder andere print, die veel gebruikt wordt en lang mee moet gaan, kan tot en met A3-formaat worden geprint. De onscheurbare, onkreukbare en watervaste menukaarten gaan veel langer mee dan een papieren (gelamineerde) variant en blijven hun mooie kwalitatieve uitstraling houden.

Natuurlijk kan de print of afdruk naar wens voorzien worden van een vouw of ril en/of worden ingebonden met een stalen of plastic ringband. Ook kunnen de hoekjes hoekjes rond of kan de print een geheel eigen uitsnede, stans of vorm  krijgen. Helemaal naar jouw wens.

Het scheurvaste en waterbestendige materiaal is ook uitermate geschikt om deurhangers, plantenstekers en labels van te maken.onscheurbare menukaart of deurhanger, deurlabel

De bedrukking kan enkelzijdig of dubbelzijdig, uiteraard in full color, maar ook in zwart/wit. Jij bepaalt hoe het eruit komt te zien!

Gepersonaliseerd voor een speciale gelegenheid, diverse vormen mogelijk.

Tip: wilt u een onscheurbare poster groter dan A3? Kijk dan is bij onze informatie over tyvek. Dit onscheurbare en watervaste materiaal is zeer geschikt voor posters en affiches, die tegen een stootje moeten kunnen.

[button link="dartli.nl/contact-2" icon="fa-envelope-o" side="left" target="" color="b70900" textcolor="ffffff"]Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of vragen.

 

 

 

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official