Zitzak Print

Alle Producten
Alle 
Materialen

Zitzak Eigen Print

Sit down en relax: voor voordelig bedrukte zitzakken zit je bij ons goed! Scherp geprijsd, voorzien van haarscherp geprinte stoffen die ook nog eens slijtvast zijn.
Onze zitzak is uitermate geschikt voor toepassingen in de horeca en overige plekken van intensief gebruik. Dit textieldoek is waterafstotend en uitwasbaar op 30 graden.
Wil je afwisselen met prints, voor bijvoorbeeld seizoensacties? Het is ook mogelijk om extra losse hoezen te bestellen. Op zoek naar zitzakken in een afwijkend formaat of vorm? Informeer naar de mogelijkheden.

Extreem hoog printkwaliteit

De printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op deze mooie stof. Daarnaast voelt de stof prettig aan en bevat geen schadelijke stoffen. De zitzakken kunnen gepersonaliseerd worden en dus worden beprint met jouw eigen foto, print of tekst! De beanbags hebben een ontwerp aan 2 zijden. Er is tot de rand toe beeld, de volledige kussens worden beprint, dus voor- en achterzijde. Daarnaast is de zitzak inclusief rits en uitneembare vulling met EPS-korrels.

De kussens zijn verkrijgbaar in zes verschillende formaten:

135x135 | 135x17 | 100x140
En de prijs? Al vanaf €115,00 inclusief vulling en €55,00 excl vulling.
zitzak, beanbag, printen, drukken, eigen, amsteram, almere, amersfoort
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official