Aluminium & dibond

Alle Producten
Alle 
Materialen

Aluminium & Dibond

Het printen op aluminium creëert een eigentijdse, moderne uitstraling en wordt onder andere gebruikt als alternatief voor canvas.
Door de toepassing van verschillende achtergronden, namelijk wit, geborsteld of spiegelend, wordt het ook gebruikt voor de presentatie van kunstwerken, product presentaties of foto's met een speciaal effect.

Dibond

Dibond® is een wereldwijde merknaam voor aluminium sandwichplaten,aan de voorzijde een gemoffelde dekplaat en aan de achterzijde een gemoffelde of walsmatte achterzijde.
Het materiaal bestaat uit een kunststof kern met aan beide zijden 2 aluminiumlagen. Hierdoor ontstaat een lichtgewicht, sterke plaat verkrijgbaar in verschillende formaten.

Geschikt voor binnen en buiten

Door de bevestiging staat uw fotoproduct van de muur af waardoor een bijzonder zwevend effect ontstaat. Geschikt voor toepassing als binnen en buiten (watervast en UV-bestendig).
gefreesd spiegel dibond
Uitgesneden aluminium letters

Dibond (wit)

Door toepassing van een witte achtergrond wordt de hoogste kwaliteit en kleurbereik gerealiseerd. De gladde, strakke witte achtergrond zorgt voor een zeer moderne uitstraling.

Geborsteld

Bij het printen worden witte delen in de foto optioneel niet geprint. Hier blijft dus de achtergrond van het basismateriaal zichtbaar. Hierdoor geeft geborsteld aluminium een moderne, strakke uitstraling.

Spiegelend

De spiegellaag is een unieke toepassing. Witte delen in de foto zullen spiegelend blijven en daardoor is het mogelijk om een bijzonder effect te realiseren. Een spiegelende achtergrond zie je veel terug in een moderne, eigentijdse inrichting. Daarnaast wordt het ook veel toegepast voor bedrijfslogo's.
printen op aluminium dartli repro
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official