Kanaalplaat, eenvoudig en voordelig

Kanaalplaat, eenvoudig en voordelig
Dartli Print & Repro levert weerbestendige en recyclebare posters geprint op kanaalplaat.

Kanaalplaat of polyprop is een dubbelwandige kunststof lichtgewicht materiaal dat daardoor makkelijk overal te bevestigen is. Bovendien kunt u het makkelijk snijden en perforeren. De dikte is 3,5 mm. Leverbaar in alle gangbare formaten tot 1,22x2,5meter. De platen worden rechtstreeks full color bedrukt, enkelzijdig of dubbelzijdig.

Bekend als toepassing zijn de uithang- of makelaarsborden. Deze zijn verkrijgbaar in twee formaten: 70 x 100 cm of 50 x 140 cm, standaard gerild en voorzien van dubbelzijdig tape. Ook kunnen er optioneel rollen dubbelzijdige tape of transparante zuignappen bij worden geleverd. Leuk idee bij een geboorte, een feestje, jubileum of gewoon om een actie op te laten vallen. Of om je huis aan te prijzen natuurlijk. Daarnaast is kanaalplaat uitermate geschikt voor buitenposters.

Spaar tijd en geld met prints op kanaalplaat! Moeilijk plakken of extra draagmateriaal komt te vervallen en de platen zijn in een handomdraai te bevestigen. Het materiaal is stevig en scheurvast, de inkten UV bestendig, gewoon ideaal voor uw buitenreclame, instore communicatie, presentaties en makelaarsborden.

Weerbestendig en recyclebaar, daarom milieuvriendelijk!

Neem contact met ons op voor uw vragen: info@dartli.nl of 020-6158351

Hierbij de specificatie voor een makelaarsbord.

specificaties makelaarsborden dartli

specificaties makelaarsborden dartli

Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official