Magnetische folie! De flexibele posterwand!

Magnetische folie geeft mogelijkheden!

Een nieuw en praktisch systeem: een combinatie van een zelfklevende basis (magnetisch) en een ijzerhoudende printbare folie.
De magnetische basis breng je éénmalig aan op elke vlakke ondergrond. Met de ijzerhoudende folie print je de visuals die je heel makkelijk aanbrengt op de basis. Deze zijn makkelijk te verwisselen en dus super éénvoudig elke keer weer een nieuwe boodschap kunnen overbrengen. Je kan zelfs een aantal lagen over elkaar plakken.

Dartli Print en Repro voert sinds kort dit eenvoudige en praktische systeem.

Het systeem bestaat uit een innovatief bedrukbare ijzerhoudende film, extreem licht en flexibel. De installatie is schoon, snel en eenvoudig en vereist geen gekwalificeerde installateur om  te bevestigen. Hierdoor is het een zeer kosteneffectieve oplossing en kunt u geld besparen op de installatie, arbeid en verzendkosten. Het is speciaal ontworpen om te werken met de magnetische basislaag. Deze basis is een hoogwaardige flexibele magneetfolie met een zelfklevende rug. Deze magnetische laag kan op elke vlakke ondergrond worden geïnstalleerd en is verkrijgbaar in bruin of wit.

De visuals zien er geweldig uit en kunnen razendsnel worden verwisseld, omdat ze geprint worden op een ijzerhoudend materiaal. Omdat de visuals niet worden geprint op  dure magneet, maar op ijzerhoudende fil, blijven ze bovendien betaalbaar. Dat maakt Visual Magnetics het ultieme displaysysteem voor iedereen die flexibel wil zijn in het gebruik van visuals. Magnetische visuals zijn ideaal voor retailers en seizoens- of actiematige promoties. Maar het systeem kan ook een uitkomst zijn voor bijvoorbeeld standhouders, zakelijke evenement, kantoren, hotels of in decorbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Kenmerken / Voordelen

  • Snel en gemakkelijk te installeren
  • Kan gemakkelijk worden verwijderd en hergebruikt
  • Kostenbesparende alles in één oplossing
  • Snel en gemakkelijk vervangbare afbeeldingen
  • Perfect voor de korte termijn branding en marketing
  • Topkwaliteit visuals tegen scherpe prijzen
  • Geen terugkerende montagekosten, want iedereen kan visuals moeiteloos zelf verwisselen
  • Snelle levering van nieuwe visuals, zodat het mogelijk is om in te spelen op de actualiteit

[ot-video type="youtube" url="https://youtu.be/HQCVDgcsUhM"]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official