Inbinden

Inbinden

  • plastic bindrug in prijs verlaagd
  • nieuw inbinden met thermo-binding, hard en softcovers

Na het printen van uw documenten wilt u deze natuurlijk nabewerkt hebben. Dartli Print en Repro heeft hiervoor zeer uitgebreide mogelijkheden.

  • snijden
  • vergaren
  • vouwen
  • nieten
  • rillen
  • inbinden
  • lamineren
  • boren van gaten

We binden in met wire-o, thermocover of plastic ringbanden (GBC). Dit kan als u wenst met een transparante, plastic, of kartonnen kaft.

Plastic bindrug

De plastic bindrug is één van de populairste en goedkoopste manieren om uw documenten professioneel in te binden. Een bijkomend voordeel van deze bindrug is, dat de ring achteraf makkelijk opnieuw te openen is om papieren toe te voegen of te verwijderen. De plastic binding is in zwart, blauw en wit en diverse maten aanwezig.

Wilt u een snelle en voordelige oplossing kies dan voor inbinden met plastic bindruggen

Met deze plastic bindruggen kunt u uw documenten stijlvol inbinden. Deze duurzame en flexibele bindruggen van PVC zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en 14 afmetingen. Zo kunt u maximaal 450 vel inbinden. U kunt de ingebonden bladzijden plat neerleggen, zodat u ze eenvoudig kunt kopiëren en er gemakkelijk op kunt schrijven.

We hebben de prijzen voor inbinden met een plastic ringband, 23-rings verlaagd. 
Alle formaten kosten €1,50 ex btw.

 

Thermocover

Creëer de meest elegante professionele documenten met de Thermo covers. De ideale oplossing voor een elegante presentatie.

De Thermo Softcover is de ideale oplossing voor het presenteren documenten. De transparante voorzijde maakt het mogelijk om het document te personaliseren. De documenten behouden dan de juiste identiteit, door uw gepersonaliseerd voorblad. Het inbinden van de Thermo Softcovers is eenvoudig! Door middel van verhitting worden de documenten stevig en snel ingebonden. Schud de documenten nog eens na en uw document is klaar voor gebruik.

Eenvoudig een professioneel ingebonden boek. 

Het inbinden van boeken kost veel tijd en geld. Met de Thermo  Hardcovers wordt een boek in nog geen twee minuten ingebonden. De stevige en luxe omslag zorgen voor de juiste uitstraling. Met de Thermo Hardcover blijven de documenten goed beschermd.

thermocover, inbinden met soft thermocover bij dartli in amsterdam, almere en amersfoortthermobinding softcover boekHardcover boek

[button link="dartli.nl/contact-2" icon="fa-envelope-o" side="left" target="" color="b70900" textcolor="ffffff"]Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of vragen. [/button]
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official