Houten Krat (jes) met eigen of bestaand ontwerp.

Nu bij Dartli Print & Repro: houten krat met print.

Bij Dartli zijn we altijd bezig om onze klanten nieuwe mogelijkheden aan te bieden. Sinds kort is er bij Dartli een nieuw produkt: beprinte (fiets)kratje.

De fietskratjes zijn leuk om cadeau te doen aan vrienden of relaties, maar ook om zelf te houden. De krat kan gebruikt worden voor verschillende doeleinden: de krat staat leuk in huis als woonaccesoire of als opbergruimte. Daarnaast kan de krat ook op de fiets geplaatst worden. De houten kratten passen perfect voor op de fiets. Je fiets wordt een echte blikvanger wanneer je hem gebruikt voor een ritje.

Geef de krat een persoonlijke touch! Er is keuze uit een aantal standaard designs, die we regelmatig updaten,  maar er is ook mogelijkheid voor een eigen design. Denk aan bijvoorbeeld foto's, maar ook aan eigen tekst.Wij helpen je graag met het ontwerp! Stuur je foto en idee naar info@leukkratje.nl en wij maken jouw kratje volledig naar wens. Na akkoord zullen wij de krant voor je beprinten. Er is keuze uit volledige beprinte kratjes, dus vier zijden, of alleen een print op de voorkant van de krat.
De kratjes worden compleet geleverd, incl. tie-raps voor montage aan transportrek. Het formaat is 47 x 34 x 25 cm (lxbxh).

Ga naar onze webshop, www.leukkratje.nl voor een bestelling.

houten krat in diverse ontwerpen en designs

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official