Handdoek met print

Handdoek met print

Nu in ons assortiment: handdoek met print. Bij Dartli Print & Repro is het ook mogelijk om een eigen print op een handdoek te printen of drukken. Heel leuk een handdoek voorzien van een gepersonaliseerde print. De handdoeken die wij gebruiken zijn wit en hebben een mooie, extra dikke kwaliteit. Andere kleuren zijn verkrijgbaar op aanvraag. De handdoeken zijn van 100% katoen en wegen 400 gram. De maat van de handdoek is 50x100 cm. De strook die aan een stuk full color kan worden bedrukt is 6,5x28cm. De totale printlengte is 46 cm.[blockquote style="4"]Een eigen print op een handdoek is leuk als cadeautje, geboortepresentje, sporthanddoek met bijvoorbeeld het club logo, bedrijfspromotie of voor eigen gebruik in de badkamer. [/blockquote] De handdoeken kosten 12,95 incl. BTW. Neem contact met ons op of kom langs bij een van onze filialen om je eigen handdoek te laten maken.

Handdoek Dartli met Print, uw gepersonaliseerde handdoek,  Handdoek Dartli met Print, laat uw eigen logo op een handdoek printen Handdoek met Print: uw naam of logo gedrukt op een handdoek.

Een gepersonaliseerde handdoek met naam of logo blijft mooi. Ook praktisch voor het hele gezin, ieder zijn eigen handdoek. De tekst, logo of afbeelding in fullcolor. Uw tekst komt onuitwisbaar in de border.

[button link="dartli.nl/contact-2" icon="fa-envelope-o" side="left" target="" color="b70900" textcolor="ffffff"]Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of vragen. [/button]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official