Grootformaat kleur, nu in prijs verlaagd

Grootformaat kleur, nu in prijs verlaagd

Posters printen, een foto afdrukken op canvas, displays maken voor tentoonstellingen of beurzen? Uw bouwtekeningen in kleur? Landkaarten op Tyvek? Gevouwen of gerold, per stuk of in grote oplages?
Een van onze specialiteit is het printen van grootformaat kleur!

Dartli maakt prachtige groot-formaat prints van ruim een meter breed en meters lang. We bieden vele papiersoorten aan, zoals 120grs, 140grs, 160grs, Tyvek, Canvas, Zelfklevend vinyl, Backlit, Blueblack, photogloss.

We kunnen uw prints (enkel- of dubbelzijdig) lamineren of op foam plakken. We maken niet alleen groot-formaat prints in kleur, maar ook in zwart.

Wilt u prints laten maken op ander materiaal? Laat het dan weten!

Onze ColorWave maakt prints met scherpe lijnen en nauwkeurige en fijne details. De prints zijn direct droog en hebben een unieke ‘zijdeglans’ Door de techniek met de tonerpearl zijn de afdrukken waterbestendig.

Vanaf dit jaar zijn de prijzen van de prints op de ColorWave aanzienlijk verlaagd! dartli kikkerprijs verlaging

 

Meer informatie kunt u vragen bij een van onze vestigingen:

Amsterdam, 020-6158351, amsterdam@dartli.nl

Almere, 036-5338282, almere@dartli.nl

Amersfoort: 033-4637707, amersfoort@dartli.nl

 

 

 

 

Naast printen op de ColorWave, kunnen we ook printen op diverse materialen. Daarvoor hebben we een flatbedprinter staan. Onze flatbedprinter print met UV-inkjet rechtstreek op het materiaal.

Het materiaal dient plat en vlak te zijn, met een maximum formaat vam 250 x 125 x 4,8cm. Materialen die goed kunnen worden beprint zijn: Forex (kunststof) , Dibond (aluminium), metaal, glas, acrylaat (plexiglas) en zelfs hout. Denk ook aan toepassingen op gereed product als plafondplaten, rolluiken, tafelbladen, wandtegels, stoeptegels en deuren. Met deze techniek kunt u uw creativiteit de vrije loop laten en vaak voordeliger uit zijn! Het materiaal wordt niet meer beplakt, maar  we printen rechtstreeks op het medium.  Voorbeelden zijn het beprinten van een tafelblad, kastdeur.

 

[social title="Volg ons" subtitle="" link="http://www.facebook.com/dartlirepro" icon="fa-facebook-square"]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official