Gepersonaliseerde sierkussens

Sierkussens met je print

Bij Dartli printen we op allerlei soorten materiaal, zo ook op textiel. Een ontzettend leuke toepassing hiervoor is een beprint kussen! Laat je favoriete foto drukken op stof en wij maken er een prachtig kussen van.

Voor indoor sierkussens gebruiken wij standaard de fijn geweven stof Pro Cotton Percal. Maar deze kunnen ook op dekostof of structex. Outdoor kussens maken wij van Heavy Tent, slijtvaste waterafstotend polyester stof.  Deze stof is gesublimeerd. Bij langdurig blootstellen aan zonlicht kan de print vervagen.

De printkwaliteit is extreem hoog en komt prachtig uit op deze mooie stof. Daarnaast voelt de stof prettig aan en bevat geen schadelijke stoffen. De kussens kunnen gepersonaliseerd worden en dus worden beprint met jouw eigen foto, print of tekst! De kussens hebben een ontwerp aan 2 zijden. Er is tot de rand toe beeld, de volledige kussens worden beprint, dus voor- en achterzijde. Daarnaast is het kussen compleet, inclusief rits en binnenvulling.

De kussen zijn verkrijgbaar in zes verschillende formaten:

Formaten: 40 x 40 cm | 45 x 45 cm | 50 x 50 cm | 60 x 60 cm | 60 x 40 cm | 50 x 30 cm

kussens gepersonaliseerd van pro cotton precal kussen gepersonaliseerd van pro cotton precal kussen gepersonaliseerd van pro cotton precal [button link="dartli.nl/contact-2" icon="fa-envelope-o" side="left" target="" color="b70900" textcolor="ffffff"]Neem contact met ons op voor meer informatie, prijzen of vragen. [/button]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official