Foam

Alle Producten
Alle 
Materialen

Foam

Foambord is erg geschikt voor instore communicatie en presentaties. Dit plaatmateriaal is uitermate goed geschikt voor binnen gebruik.
Foambord is een erg licht materiaal. Het is gemaakt van twee kartonnen platen met een schuimkern ertussen. Het materiaal is erg makkelijk te bewerken en erg geschikt voor bijvoorbeeld presentaties, instore communicatie of presentatiepanelen. Foambord is niet geschikt voor buitengebruik.
Foambord kan worden beprint of beplakt.

Printen op foam

Onze foamborden worden direct op de plaat geprint door onze UV flatbed printers. Deze manier van foambord gebruik geeft het beste resultaat.
Foambord voor print is verkrijgbaar in 5 of 10 mm dik, zowel enkel- als dubbelzijdig te printen en heeft een zachte kern met aan beide zijden een witte papieren backing waarop geprint wordt.

Plakken op foam

Uw papieren print van uw afbeelding kunnen we ook plakken op foambord. De maximale maat van het foambord is dan 100x140cm, de dikte 5cm..

Bedrukte foamborden lamineren

Na het bedrukken van de foamboarden kunnen we uw afbeelding voorzien van laminaat. Laminaat geeft extra bescherming tegen krassen en beschadigingen, beschikbaar in glans en mat. Glans laminaat heeft een hoogglans uitstraling en mat laminaat heeft een matte, satijnachtige uitstraling.

Bedrukte foamboarden contoursnijden

Na het printen zijn foamborden heel goed in elke gewenste vorm te snijden, rond, rechthoekig, ovaal, wat u maar wilt. Kijk ook eens hier voor de mogelijkheden.
Toepassingen: Indoor gebruik, maquette, bewegwijzering, plafondhangers, diverse POS materialen, reclameborden, displays / life-sizes / blow-ups
Presentatieborden op zwart foam en standaard
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official