Samenwerking Dartli Print en Repro met de Amfors Groep

Samenwerking Dartli Print en Repro met de Amfors Groep

Vol trots berichten we u dat Dartli Print & Repro, allround printbedrijf, en de maatschappelijk verantwoorde Amfors Groep een zeer nauwe samenwerking zijn gestart.

De Amfors Groep is een sociale organisatie. Ze richten zich op mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Bij het Amfors Productiebedrijf (onderdeel van de Amfors Groep) werken medewerkers met ervaring in de grafische sector. Dartli is een allround printbedrijf met drie vestigingen (Amsterdam, Almere en Amersfoort). Zij hebben al 50 jaar ervaring in de grafische markt.

Logische Stap

De samenwerking is een logische stap. Beide bedrijven hanteren dezelfde kernwaarden: servicegericht, klantgericht en maatschappelijk bewust. Dartli en het Amfors Productiebedrijf werkten al langere tijd samen en gaan daardoor ook vol vertrouwen het partnerschap aan.

Verbreding en verbetering werkaanbod

Voor het Amfors Productiebedrijf creëert de nieuwe situatie meer passend werk. Voor Dartli is er nu de mogelijkheid om snel en vakkundig printopdrachten te kunnen verwerken, in het bijzonder daar waar secure nabewerking een grote rol speelt. Alle denkbare printoplossingen zijn hiermee bereikbaar voor klanten van beide partijen. In grootformaat, maar ook in kleinformaat print. Deze verrijking gaat ongetwijfeld interessant werk opleveren zowel voor Dartli als voor Amfors.

Dartli gaat een groot deel het printwerk verzorgen dat vanuit de klanten van de Amfors Groep binnenkomt. De nabewerking en een deel van het printen zal bij Amfors plaats (blijven) vinden. Daarnaast zal een groot deel van de nabewerking van de Dartli klanten bij Amfors worden uitgevoerd.

Samenwerking Dartli Print en Repro met de Amfors Groep 1

Samenwerking Dartli Print en Repro met de Amfors Groep 2

Kortom, een win-win situatie! Dartli investeert in de samenwerking door het plaatsen van een printer op locatie bij het Amfors Productiebedrijf.
Wij waren gewend om onze diensten vanuit eigen kunnen te organiseren. Dat wordt door de veranderingen in de grafische sector steeds lastiger. Door de samenwerking met Dartli houden we passend werk voor de Amfors-medewerkers met ervaring in printen en mailen”, aldus unitmanager Veronique van der Heijden.
Joke (directeur Dartli) en Richard (vestigingsmanager) zijn ook verguld met de uitbreiding. “Dit biedt voor beide partijen nieuwe kansen en continuïteit in ons bestaande aanbod. We zullen gezamenlijk ons best gaan doen om er een succes van te maken!”

 

Meer weten? Neem dan contact met ons op:
Dartli Print en Repro,  info@dartli.nl,  020-6158351
Amfors Group,  https://www.amfors.nl/werk-uitbesteden/productie-en-verpakwerk/, 033-4224900

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official