Dartli 50 jaar

Dartli 50 jaar

Op een frisse maandagmorgen in 1968 op 1 april, opende in een kelder op de Rijnstraat te

Amsterdam een lichtdrukkerij haar deuren. Vol goede moed begonnen de werknemers het nieuwe bedrijf: Dartli BV. Waarschijnlijk hadden zij niet verwacht dat op 1 april 2018, precies 50 jaar later, het bedrijf zou zijn uitgegroeid naar de omvang die het nu heeft.

50 jaar dartli, printen in amsterdam, almere en amersfoort

Het bedrijf, dat is inmiddels omgedoopt naar Dartli Print & Repro, heeft in de afgelopen 50 jaar vestigingen op verschillende locaties gehad. Zo werd de lichtdrukkerij eerst uitgebreid met een vestiging  op Delflandplein. Alssnel volgden ook Herengracht, Singel, Hartenstraat, Amstelveen, Lelystad, Almere en Amersfoort. Op het moment werkt Dartli Print & Repro in de drie A’s: Amsterdam, Almere en Amersfoort.

Dartli

Team Dartli is enorm trots dat het bedrijf na 50 jaar nog steeds sterk staat. Ondanks de veranderingen in de reprografische branche, blijft Dartli innovatief te werk gaan. Op de planning staan een aantal nieuwe projecten die binnenkort gelanceerd zullen worden.

Met een vijftigjarig jubileum is natuurlijk onlosmakelijk feest verbonden. Tijdens het paasweekend, 30 maart tot en met 1 april, zal het team proosten op het mooie jubileum in de gezellige stad Antwerpen.

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official