Bouwtekeningen zwart-wit

n de loop van de jaren is er veel veranderd. Voor het kopiëren, scannen (digitaliseren) en/of printen van bouwtekeningen hebben we tegenwoordig op al onze vestigingen zeer snelle en hoogwaardige productieprinters.

Grootformaat in kwaliteit en betrouwbaarheid

De Océ TDS800 Pro Series combineert snelheid, kwaliteit en betrouwbaarheid. Met deze grootformaat printer en met ons ervaren personeel, kunnen we uw originelen, digitaal en analoog, snel en vakkundig reproduceren. Uw tekeningen worden gerold of gevouwen naar A4 geleverd, de keus is aan u.
We kunnen hiermee o.a.:
600 A0 prints per uur printen en kopiëren
kopiëren en printen van A4 tot A0
scannen, digitaliseren (aanleggen digitaal archief)
AutoCAD plotten
verschalen van 25% tot 400%
positief <=> negatief
spiegelen

Met Zorg

Natuurlijk behandelen wij al uw originelen en de output met de zorg die u al jaren van ons gewend bent. Wilt u dat we uw werk komen halen en brengen, dan kan dat. Dartli beschikt over een eigen bezorgservice. Heel vaak doen we dat gratis. Dat is Dartli. 

Korte levertijden

De levertijden zijn bij ons kort tot zeer kort. Afhankelijk van het aantal en de exacte toepassing, krijgt u het eindproduct doorgaans dezelfde dag retour. Uiteraard kunt u uw bouwtekeningen en afdrukken ook komen halen, u bent welkom! Wilt u ze per post verstuurd? Ook dat kunnen we voor u verzorgen.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markercogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official