Bouwtekeningen printen? 
Kies voor kleur!

Tegenwoordig kunnen bouwtekeningen natuurlijk ook in kleur worden geprint.

Speciale printers

Een schema of bouwtekening die voorzien is van kleur-elementen is overzichtelijker en wordt sneller goedgekeurd in bouw- en ontwikkelingstrajecten. Daarnaast is het erg praktisch om specifieke elementen in een bouwtekening uit te lichten door in kleur te printen. U kunt bijvoorbeeld een tekening combineren met grafisch werk.

Gespecialiseerd in bouwtekeningen 

Bouwtekeningen /CAD tekeningen printen is onze dagelijkse bezigheid en daardoor onze specialiteit. Bouwtekeningen of Cad tekeningen printen, werd vroeger plotten genoemd.

Verschillende materialen printen

Voor het printen en/of dus plotten van deze CAD tekeningen hebben we meerdere razendsnelle printers: de eerste grootformaat TonerPearl kleurenprinter ter wereld. We kunnen uw tekeningen digitaal verwerken, maar ook scanne. Daarnaast kunnen we ze gevouwen of gerold aanleveren. Ook kunnen we de scan, het digitale bestand naar u mailen.
Geschikt voor vele applicaties, van CAD en GIS tot en met full-color posters. De prints op normaal papier zijn direct droog, gereed voor gebruik en vouwbaar.

Daarnaast kan een print door de mogelijkheid om verschillende te gebruiken materialen perfect op uw wensen worden afgestemd, zoals uw landkaart op Tyvek of uw full-color foto op linnen-papier (canvas). Of denk aan uw gepersonaliseerde reclame-biljet. Informeer naar de mogelijkheden, onze medewerkers weten er alles van.


Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markercogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official