Bezorgkosten

bezorgdienst dartli repro

Nog even snel een grote stapel duplicaten, kopieën en prints voor een crisisoverleg, bouwtekeningen waar de laatste wijzigingen net voor de vergadering nog in werden doorgevoerd of posters voor een evenement. Het materiaal moet in goede kwaliteit, op de juiste tijd en op de juiste plaats aankomen. Wij doen dat dan graag zelf.

Het zijn dus niet alleen de spoedopdrachten waarvoor onze eigen koeriersdienst actief is. Dagelijks rijden er op alle vestigingen diverse Dartli bezorgauto's in de regio rond, om uw documenten te halen en te brengen. Vaak komen we meerdere keren per dag bij u langs. En niet zelden is het een van onze grafici zelf, die de rit even maakt. Dat is niet alleen prettig voor de relatie, maar ook goed voor de kwaliteit van het product. Want door u te kennen, kunnen wij beter aan uw wensen voldoen.

Overigens maken wij - heel efficient - ook gebruik van koeriersdiensten in het land. En kunnen bestaande klanten ons vragen om (tegen lage kosten) voor hun een pakketje te bezorgen.

De kosten van transport zijn de laatste jaren flink toegenomen. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk alle bezorgritten kosteloos voor u uit te voeren. Daarom zullen we vanaf 01 september 2013 voor orders onder € 35,00 kosten in rekening moeten brengen. Per order €5,00. Hierdoor kunnen wij de service en snelheid blijven bieden die u van ons gewend bent. Heeft u hierover een vraag? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen of mail naar arjan@dartli.nl.[page_widget size="triple" page_id="1519" ]

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official