Bezorgdienst

Dartli Prit & Repro beschikt over een uitgebreide bezorgdienst. Indien gewenst komen wij uw opdrachten halen en/of brengen. Ook bezorgen wij pakketjes bij uw relaties. Op al onze vestigingen hebben we bezorgauto's staan. Daarom kunnen we, al vele jaren, snel en zorgvuldig leveren.

Dagelijks rijden er op alle vestigingen diverse Dartli bezorgauto’s in de regio rond, om uw documenten te halen en te brengen. Vaak komen we meerdere keren per dag bij u langs. En niet zelden is het een van onze grafici zelf, die de rit even maakt. Dat is niet alleen prettig voor de relatie, maar ook goed voor de kwaliteit van het product. Want door u te kennen, kunnen wij beter aan uw wensen voldoen.

Overigens maken wij – heel efficient – ook gebruik van koeriersdiensten in het land. En kunnen bestaande klanten ons vragen om (tegen lage kosten) voor hun een pakketje te bezorgen.

De kosten van transport zijn de laatste jaren flink toegenomen. Hierdoor is het helaas niet meer mogelijk alle bezorgritten kosteloos voor u uit te voeren. Daarom zullen we  voor orders onder € 35,00 kosten in rekening moeten brengen. Per order €5,00. Hierdoor kunnen wij de service en snelheid blijven bieden die u van ons gewend bent. Heeft u hierover een vraag? Neem dan gerust contact op met een van onze vestigingen of mail naar joke@dartli.nl.

 

bezorgdienst

 

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Help mij met aanleverenOfferte aanvraag
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official