Behang

Alle Producten
Alle 
Materialen

Behang

Een levensgrote afbeelding op hoogwaardig fotobehang printen?
Dat kan. Ontwerp gepersonaliseerd behang voor elke wand, in verschillende afmetingen, met bedrijfslogo, uniek design of inspirerende afbeelding in lijn met uw de communicatiestrategie.
Ons (foto)behang is een populaire vorm van muurdecoratie. Het is een snelle en eenvoudige manier om uw muur om te toveren naar een geheel nieuwe look.

Soorten Behang

Er zijn diverse soorten behang materiaal:
• Vinylbehang dit heeft een vinyl toplaag met papieren rug of non woven rug. Keuze uit diverse structuren.
- Mat, linnenlook, fijn, zeer fijn, leer structuur. De zeer fijne structuur is voorzien van een papieren rug, de overige van een non woven rug.
• Vliesbehang dit heeft een acryl toplaag en non woven rug
• Airtex

Airtex

Airtex® is het welbekende naadloze fotobehang met de gigantische printafmeting tot wel 5 x 45 m uit één stuk.
Dit fijn geweven polyester doeksoort van 330 gr./m² met matte uitstraling is de perfecte vervanger voor traditioneel behang. Airtex® is niet alleen goedkoper, maar beschikt ook nog eens over een grotere kleurkracht., bovendien is het behang dat niet kreukt en scheurt.
Het fijn geweven polyesterdoek heeft een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegen gaat. 

Daardoor breng je het eenvoudig en snel aan op wanden. Deze toplaag is tevens waterafstotend en biedt dus een goede bescherming tegen oppervlakte beschadigingen. Zijn er vlekken ontstaan op het doek? Deze verwijder je makkelijk met behulp van een sopje en een vochtige doek. Dit maakt dat je Airtex® Fotobehang bijzonder goed kunt toepassen voor decoratie op openbare plekken.

Aanleveren

Op behang met een papieren rug wordt het behang zelf voorzien van lijm, bij de overige behangsoorten wordt de muur ingelijmd.
We adviseren om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt. Let hier dus op bij je opmaak. Is je wand 6,95 m lang? Geef dan bijvoorbeeld 7 m door.

Geef bij het bestellen de breedte plus de hoogte van de wand op en upload daarna een afbeelding of patroon. Wij delen het bestand vervolgens op in de door jou gekozen baanbreedte van 53, 70 of 80 cm. Zo hoef je niet meer de bestanden zelf op te delen en sluiten de banen perfect aan bij het plakken. Overigens kan de laatste baan wel witruimte bevatten, om het geheel passend te maken op de gekozen breedte. Dit kun je eenvoudig wegsnijden
Muur behangen met printKantoor behangen met printPrinten op behang
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official