Bedrukte Doosjes

Alle Producten
Alle 
Materialen

Bedrukte Doosjes

Bij Dartli Print & Repro leveren we kartonnen bedrukte dozen en doosjes op maat. De doosjes kunnen worden bedrukt met uw eigen logo of ontwerp! Er heel veel mogelijkheden en doeleinden voor de doosjes.
Of het nu gaat om een klein eenvoudig doosje, een brievenbusdoos voor een mailing of om een grotere luxe doos, het is allemaal mogelijk. Het is leuk om de doosjes te gebruiken voor bijvoorbeeld promotiemateriaal, maar ook particulier zijn er manieren. Denk aan doosjes als cadeauverpakkingen, geschenkverpakkingen of uitnodigingen.
Bedrukte doosjes
Geopend doosje

Hoge kwaliteit print

We kunnen de doosjes opleveren in verschillende oplages. Het is geen probleem als het om een klein aantal doosjes gaat. Het formaat van de dozen kan ook volledig naar uw wens. Daarnaast zijn er allerlei soorten doosjes, zoals tasvormige doosjes,  hangdoosjes, gondeldoosjes, ladedoosjes en doosjes met een deksel. De dozen kunnen volledig en fullcolor naar uw wens beprint worden. De doosjes zien er prachtig uit door de hoge kwaliteit print.

Printen, lamineren & contoursnijden

De dozen kunnen voor u precies naar wens gemaakt worden. Contoursnijden is het uitsnijden van een vorm langs een geprinte afbeelding, dikwijls op stickermateriaal, maar ook uit plaatmateriaal. Dit kan een simpele rechthoek of vierkant zijn, maar elke willekeurige vorm is mogelijk! U zit niet langer vast aan rechte lijnen, maar u kunt elke gewenste vorm volledig laten produceren. Dit biedt natuurlijk veel opties en kan worden gebruikt voor veel verschillende maten doosjes.

Oplages

U hoeft geen grote oplage af te nemen. Juist in kleine hoeveelheden zijn we uw specialist.
Bedrukte dozen
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markerchevron-rightphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official