Aanleverspecificaties

Om tot de mooiste afdrukken te komen zijn er een aantal voorwaarden waaraan voldaan moet worden. Onder andere moet het te printen of drukken bestand juist worden aangemaakt. Hieronder een aantal aanwijzingen. Wil je meteen een bestand naar ons toe sturen? Maak dan gebruik van WeTransfer. 
Upload jouw bestanden hier via wetransfer

Grootformaat (bouw)tekeningen

Lever indien mogelijk uw tekeningen omkaderd aan en zorg dat het kader ongeveer een centimeter binnen het te printen papierformaat past. 

Bestanden aanleveren

Een bestand kan worden aangeleverd als plot (PLT)-bestand of natuulijk als PDF. Het heeft de voorkeur als u bij uw autocad bestand een bestand met peninstellingen levert. Houdt u er met uw pen-instellingen rekening mee of uw tekening in grijswaarden of in kleur moet worden afgedrukt?

DIN-Formaten

In Nederland werken we met A-formaten, A0, A1 etc. Maar ook andere formaten kunnen we bij Dartli Print & Repro printen, scannen of kopiëren.

Voor het beste resultaat

Veel documenten worden met Microsoft-office gemaakt. Om printverschillen te voorkomen, kan een bestand het beste worden omgezet naar een PDF.

Afbeeldingen in een bestand (bijv. jpg, tiff, png) worden pas mooi als ze minimaal 150 dpi zijn. Als de afbeelding een te lage dpi heeft zal het resultaat teleurstellend zijn, ook al ziet het er op het scherm mooi uit.
Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! We helpen je graag.
Proudly powered by 
Pro Dedicated
Review
Uploaden
envelope-oth-largemap-markercogsphonephone-squareplus-squareinstagramenvelope-squarefacebook-official